Sol.licitar l'alta d'un allotjament

Ets el propietari d'una agència o empresa explotadora de lloguers turístics, o aparthotel? T'agradaria tenir el teu allotjament dins el sistema de reserves d'Escapade?

Possa't en contacte amb nosaltres!. Sol.licita l'alta i el teu allotjament podria començar a rebre reserves dels visitants d'Escapade en unes hores. Fàcilment el podràs donar d'alta i modificar la informació sempre que ho consideris necessari.

No pagues cap alta ni quota mensual, únicament una comissió per reserva efectuada. A més a més aquesta comissió és de les més baixes del sector.

Les condicions de contractació, condicions de reserva i anul.lació, són sempre les teves. El client ja sigui mitjançant una paga i senyal o bé el pagament a l'arribada, sempre t'abona a tu directament la reserva. Nosaltres mai li cobrem res al client en el teu nom.

La gestió de la disponibilitat sempre la decideixes tu: sota petició, amb disponibilitat al moment, o barrejant ambdues segons les dates de l'any. Tot ho controles tu directament i s'actualitza al moment.

Si estàs interessat, si us plau emplena aquest petit formulari AL COMPLET (excepte els camps opcionals). Si hi ha algun camp buit, no respondrem a la teva sol.licitud d'informació. A nosaltres també ens agrada saber amb qui estem parlant.

Per motius legals i per a una major seguretat dels clients que reserven apartaments o cases en zones costaneres, NO COL.LABOREM amb particulars que siguin propietaris de cases o apartaments. Únicament col.laborem amb agències de lloguer, empreses explotadores de lloguers turístics o agències immobiliàries que estiguin donades d'alta per gestionar lloguers turístics.

Sol.licitar l'alta d'un allotjament

Introdueix les teves dades de contacte al formulari per a que poguem posar-nos en contacte amb tu.

Número Registre Turisme
Nom
Cognoms
E-mail
Telèfon