Qui som?

Escapade - Lloguer de cases, villes i apartaments de vacances

Hola!

T'agraïm que llegeixis aquestes línies per saber com funciona el web d'Escapade.

A Escapade pots reservar més de 3500 cases, apartaments i vil·les en lloguer de vacances provinents d'empreses o agències de lloguers turístics. Tens lloguers en tota la costa del Mediterrani: Costa Brava - Girona, Costa Daurada - Tarragona, Costa Azahar - Castelló, Costa Blanca - Alacant, Múrcia i també les Illes Balears i Illes Canàries. Al nord pots fer-ho a Andorra i ara mateix estem començant amb Galícia i el País Basc.

Escapade no és cap agència ni majorista de viatges. La reserva no la fas amb nosaltres sinó que la fas directament amb els allotjaments que apareixen al web. Escapade és com una mena de "borsa", de "mercat", d'allotjaments turístics.

Els allotjaments mitjançant un accés al web poden modificar tota la seva informació: fotos, preus, ofertes, característiques, condiciones de reserva i de pagament, etc. A més a més gestionar les reserves que tu els demanes dins el web. Quan sol·licites una reserva a través del web, aquest envia automàticament un avís a l'allotjament perquè entri al web i pugui respondre a la teva demanda. Quan l'allotjament entra i et respon, el web t'envia un missatge d'avís perquè entris i vegis quina ha sigut la resposta de l'allotjament a la teva demanda.

Els preus que apareixen dels allotjaments són sempre els mateixos preus que tenen aquests al públic o bé inferiors. No són preus per persona, són per tota l'estada i solen incloure els impostos corresponents.

A l'hora de fer el pagament també sempre li pagues directament a l'allotjament, mai a Escapade. Si has de fer una transferència bancària, ho faràs en el compte de l'allotjament, si has de pagar mitjançant tarja de crèdit, serà l'allotjament qui et faci el càrrec a la teva tarja. Nosaltres mai et carregarem cap quantitat ni et cobrarem res. Nosaltres ens guanyem la vida amb una petita quantitat que els allotjaments ens paguen per cada reserva que es confirma dins el web. Per això només t'apareixen les dades de contacte de l'allotjament quan aquest ja t'ha confirmat la reserva en el web.

Com l'allotjament ha gestionat directament la teva reserva dins el web és ell qui et garantitza la reserva, no Escapade.

Si ets un propietari o gestiones algun allotjament turístic i estàs interessat que pugui ser-hi dins el sistema de reserves d'Escapade clica AQUÍ.

Que tinguis una bona escapada!,

Figueres, Juliol de 2014.

ESCAPADE SIA, SL C/ Sant Pau, 8 1ª - 17600 Figueres - Espanya
Tel: 00 34 902 430 144 - Fax: 972 980 532 - info@escapade.es
CIF: B-17517665

Inscrita al Registre Mercantil de Girona en el tom 1.075, foli 124, fulla número GI-19.429.


Telèfon, fax i correu electrònic: Pensa que nosaltres no som els allotjaments i no podem donar-te cap resposta ni gestionar les teves peticions de reserves. El sistema de reserves del web està automatitzat, per a que la teva sol.licitut arribi a l'allotjament i que aquest pugui respondre't l'hauràs de fer directament en el sistema de reserves del web, no es pot fer de cap altra manera.